Handsome man with a sup. Surfer in a yellow vest.

Inspiratie voor sportieve relatiegeschenken

author
2 minuuts, 37 tweedes Lees

Een Stand Up Paddle board, ook wel een SUP-board genoemd, biedt een leuke manier om actief op het water bezig te zijn. Dit gaat gepaard met het extra voordeel van een volledige lichaamstraining. En omdat je op je SUP-board staat, heb je ook een uniek uitkijkpunt om te zien wat er zich onder water en aan de horizon afspeelt.

Paddle Boarden is niet alleen een unieke en gezonde activiteit voor je hele lichaam. Het is ook leuk om dit samen met je vrienden, familie en collega’s te doen. Het kan je helpen bij het verbeteren van je balans, de sociale interactie, tot het bieden van een ruimte voor meditatie en yoga. Er zijn vrij veel activiteiten die het gebruik van een SUP-board mogelijk maken.

Promoten van het SUPPEN

Je kunt op veel plaatsen in Nederland al een SUP-board huren. Dit biedt een fantastische introductie mogelijkheid voor deze unieke watersport. Je kunt als bedrijf of vriendengroep het beoefenen van het paddleboarden of aanverwante wateractiviteit natuurlijk ook met speciale Pinkcube relatiegeschenken aanmoedigen. We noemen hieronder een aantal interessante mogelijkheden.

Sportzonnebril met gepolariseerd glas

Een gepolariseerde sport zonnebril met een montuur van gerecyclede PET kunststof is een perfect relatiegeschenk voor elke sporter die graag aan het milieu denkt. Zo’n bril met speciaal beschermend glas zorgt er niet alleen voor dat je een beter zicht op het water hebt, maar het ziet er uiteraard ook stoer en modieus uit!

Zonnebrandcrème en aftersun lotion

Zonnebrandcrème en aftersun lotion zijn de perfecte give-aways voor alle actieve personen die het water op gaan. Laat de flacons of spray flessen met een geschikt logo of spreuk bedrukken om zo een nog groter groepsgevoel te creëren.

Aluminium drinkfles met karabijnhaak

Een aluminium drinkfles met karabijnhaak is een mooie keuze om iemand cadeau te doen. Met de juiste opdruk zal dit zeker een item zijn die zelfs na het watersport uitje nog veelvuldig gebruikt wordt. Dit maakt het een subliem en duurzaam aandenken van een uniek groepsevent.

Waterafstotende tas met 5 liter inhoud

Iedereen die het water opgaat, of zich aan de rand van een meer of zwembad bevindt, weet wel hoe makkelijk het is om waterschade aan kwetsbare spullen te krijgen. Als jij niet wilt dat er tijdens een evenement een dure telefoon of camera het water in verdwijnt, dan is een waterafstotende tas met karabijnhaak de ideale beschermer. Deze weggever kan bovendien all-over bedrukt worden.

Action camera set met selfie stick

Als een relatiegeschenk wel iets duurder mag zijn of als het bijvoorbeeld als de hoofdprijs van een SUP-board wedstrijd tijdens het bedrijfsuitje uit dient, dan is een action camera set met onder meer een selfie stick en eigen reisetui een fantastisch idee. Wie ‘m wint of krijgt kan zo voortreffelijk de plaatselijke feeststemming filmen.

SUP-boarden is zoveel meer dan alleen de activiteit zelf doen. Dit paddle boarden is immers niet alleen leuk om alleen of in een groep te doen. Het zal bovendien een enerverende dag in de rustgevende omgeving op het water garanderen. Dus waar wacht je nog op? Het is tijd om op je eigen SUP-board te klimmen en vandaag nog te gaan paddleboarden!

 

Vergelijkbare berichten