Waarom is SUP boarden zo ontzettend leuk?

author
1 minuut, 29 tweedes Lees

Waarom is SUP boarden zo ontzettend leuk?

Stand Up Paddle (SUP) is op dit moment ontzettend populair. Steeds vaker vind je in het stadskanaal of elders op het water mensen die zich aan deze nieuwe sport wagen. Misschien wil je zelf binnenkort ook een poging wagen, of ben je inmiddels al zeer ervaren. Waarom is SUP boarden zo ontzettend leuk?

Stand Up Paddle

SUP staat voor ‘Stand Up Paddle’. Daarbij sta je rechtop een board en peddel je naar voren. Dit lijkt een  stuk makkelijker dan het is. Vooral beginners vallen nog regelmatig van het board af. Je moet dan ook niet bang zijn voor een nat pak. Gelukkig is een SUP board altijd bedekt met een foam laag. Deze zachte beschermlaag zorgt voor een minder pijnlijke val. Niemand blijft aan het begin namelijk op de SUP staan.

SUP onder de knie krijgen

De populariteit van SUP neemt wereldwijd in rap tempo toe. Steeds meer mensen ontdekken deze bijzondere sport. Dit komt ook door het feit dat het vrij gemakkelijk te leren is. In principe draait alles om balans. Wanneer je in staat bent om je evenwicht te behouden, kun je ver komen. Het enige wat je dan hoeft te doen is peddelen.

Van alle gemakken voorzien

Bovendien ziet een SUP er ook nog eens mooi uit. Je hoeft daarvoor alleen maar even een kijkje te nemen in het assortiment van SUP-Board-Kopen. Zo is het Bestway Peddelboard 65068 zeker een aanrader wanneer je het kanaal of de zee staand wilt verkennen.

Het beschikt onder andere over 3 vinnen voor stabiliteit, een gemakkelijke handgreep en een verstelbare peddel van 21 centimeter.

Daarnaast kun je het dankzij de handpomp eenvoudiger klaarmaken voor gebruik, en er is een reparatiekit aanwezig mocht het bord stuk gaan. Kortom: met deze producten kun je naar hartenlust staand peddelen.

Vergelijkbare berichten